Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
0
0.00Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

PRP, PRF hajhullás kezelés

A kezeléssorozattal elérhető a meglévő hajszálak gyorsabb növekedése. A haj vastagabbá, erősebbé, gyakran kissé sötétebbé válik. A terápia nagyobb optikai sűrűséget eredményez.

VÉRLEMEZKÉKBEN GAZDAG PLAZMA

A vérlemezkékben gazdag plazma (PRP) terápia egy innovatív, nem műtéti megoldás hajhullás, az évek múlásával elvékonyodott, miniatürizálódott hajszálak kezelésére. A PRP terápia biztonságos, természetes alternatívája a gyógyszeres kezeléseknek, mely a fejbőrbe befecskendezett vérlemezkékben gazdag plazmát jelent, a sérült szövetek és miniatürizálodott tüszők regenerációjára.
Az iPRF injektálható vérlemezkékben gazdag fibrint az 1980-as évek óta alkalmazzák,  elsősorban a fogászatban. Alkalmazási területe a hegkezelés, sebek regenerációja. Hajhullás kezelésére a kezdeti shock loss, azaz átmeneti hajhullás miatt, ami az iPRF terápia kezdeti szakaszában jelentkezik, nem alkalmazzuk. Mivel a PRP kezelés nem okoz átmeneti hajvesztést, valamint szemben az iPRF kezeléssel, számtalan klinikai vizsgálat igazolja hatékonyságát, ezért az iPRF terápiát, kizárólag hegek kezelésére alkalmazzuk.
INGYENES ORVOSI KONZULTÁCIÓ
Az ingyenes orvosi konzultáció az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- hajkamerás vizsgálat
- kezelési terv készítés

MIT JELENT A PRP TERÁPIA?

A PRP (vérlemezkékben gazdag plazma) a páciens saját véréből állítható elő. A vérvétel a szokásos vérvizsgálathoz hasonló módon történik, majd centrifugálás hatására szétválasztódik, melyből a felhasznált PRP gazdag növekedési faktorokban (az élő sejtekben a növekedés stimulálásához szükséges anyagok). A PRP terápia egy fejlett, korszerű kezelés az erősebb, vastagabb, optikailag dúsabb haj növekedésének elősegítésére.

HOGYAN SEGÍT A PRP HAJHULLÁS ESETÉN?

Azon hajtüszők egy része, melyek nem termelnek hajat, nem minden esetben tekinthetők elhaltnak, valójában sokszor csak sérültek, vagy alvó fázisban vannak. A vérlemezkékben gazdag plazmában található növekedési faktorok aktiválhatják a nem termelő hajtüszők őssejtjeit, elősegítik a sejtek növekedését, és ösztönözhetik az új érrendszer kialakulását, amely vért és tápanyagokat szállít a regenerált tüszőkhöz.
A PRP HAJHULLÁS KEZELÉS TUDOMÁNYOS HÁTTERE

PRP terápia férfias típusú hajhullásra

3 PRP kezelés, 3 hetes időközökkel

Érintett terület: front, midscalp, vertex

A kezelés sorozatot követő 4-6 hónapban a kezelésekkor elért eredmény folyamatosan tovább javul, további hajsűrűség és hajvastagság növekedése várható.

MIT KELL TUDNI A PRP TERÁPIÁRÓL?

- 3–4 PRP kezelés szükséges, 3 hetes időközökkel.
- A kezelések körülbelül 20 percesek.
- Nincs felépülési idő, azonnal folytatható a napi tevékenység.
- Rendkívül biztonságos eljárás. Nincsenek ismert mellékhatások.

MI VÁRHATÓ A PRP TERÁPIÁTÓL?

- A hajhullás stabilizálódása várható az első kezelést követő 6 - 12 hónapon belül.
- Sűrűbb meglévő haj.
- A haj egészségesebb megjelenésű, tapintású.
- Vastagabb fejbőr a kezelt területen.

MENNYIBE KERÜL A PRP HAJHULLÁS KEZELÉS?

- A PRP hajhullás kezelés ára alkalmanként május 31-ig 50.000 Ft (86.000 Ft helyett). A kezelést megelőző orvosi konzultáció ingyenes.

- Az első kezelés előtt laborvizsgálat elvégzése szükséges. 

A kezelés nem végezhető el, ha a kezelt területen aktív bőrbetegség van, vérképzőrendszeri betegség, herpesz, egyes autoimmun betegségek, véralvadási problémák esetén.

Elérhetőségek

Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
1036 Budapest, Bécsi út 57-61. alacsony földszint (lépcsőn lefelé)
Parkolás: Utcán 3. díjtételű övezet 350Ft/óra, Új Udvar Mélygarázs 450Ft/óra 
Kolosy téri megálló: Busz járatok: 65A, 65, 29, 111, 165
Villamos járatok: 41,17,19
HÉV: Szépvölgyi úti megálló H5-ös hév
Orvosi konzultáció (kb. 1-1,5 óra): 90 EUR ~35.000 Ft (Áraink 2024.04.01-től érvényesek. 5%-nál nagyobb mértékű EUR árfolyam változásnál áraink módosulnak.)

A konzultáció tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- labor eredmények kiértékelése
- a hajas fejbőr kamerás vizsgálata (trichológiai kivizsgálás)
- kezelési terv készítése
Ha a lefoglalt időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a helyszínen, kérjük időben jelezze felénk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a lefoglalt időpontját módosítani vagy lemondani, díjmentesen kizárólag az időpontot megelőző 48 órában van lehetősége!
HU contact form
  • PRP kezelés előtt
  • 1. PRP kezelés után 3 héttel
  • 2. PRP kezelés után 3 héttel
  • 4. kezelés után 3 héttel
  • PRP kezelés előtte-utána

PRP terápia elrontott hajbeültetés után

Elrontott hajbeültetésről akkor beszélünk, amikor a műtéti eredmény nem az elvártaknak megfelelően alakul, a nem megfelelő műtéti technikáknak köszönhetően a fejbőr elveszíti rugalmasságát, kötötté, szárazzá válik, a kinövési arány alacsonyabb a vártnál. Sok esetben a donorterület sérül a túlhasználat miatt, ami szintén regenerációra szorul.

PRP terápia segítségével a fejbőr állapota nagy mértékben javítható, a donorterület regenerációja gyorsabban megtörténik, valamint az életképes tüszők a növekedési faktorok hatására nyugalmi fázisból növekedési fázisba lépnek, így megindul, mind a saját, mind a beültetett életképes hajszálak növekedése.

PRP terápia férfias típusú női hajhullásra

Női androgén alopécia, azaz férfias típusú hajhullás kezelése PRP terápiával.

Előtte - hajsűrűség a hajhullásban érintett területen: 35-40 hajszál/cm2, hajvastagság: 0.04mm

Utána - 3 PRP kezelést követően - hajsűrűség a hajhullásban érintett területen: 80-100 hajszál/cm2, hajvastagság: 0.08mm

A kezelés sorozatot követő 4-6 hónapban a kezelésekkor elért eredmény folyamatosan tovább javul, további hajsűrűség és hajvastagság növekedése várható.

PRP terápia férfias típusú hajhullásra

4 PRP kezelés, 3 hetes időközökkel

Érintett terület: front, midscalp, vertex

A kezelés sorozatot követő 4-6 hónapban a kezelésekkor elért eredmény folyamatosan tovább javul, további hajsűrűség és hajvastagság növekedése várható.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram