BRICKLAKE HAJBEÜLTETÉS

ESETLEÍRÁS

Udvari Dávid Bricklake, az ismert DJ, hajvonalát szerette volna FUE eljárással rekonstruáltatni. A korszerű hajbeültetés során 2277 graft (5562 hajszál) lett átültetve, miközben meglévő haját PRP kezelésekkel támogatja. 6 hónappal az eljárás után a hajvonal természetes hatású, sűrű megjelenésű.

Dávid egy fiatal, egészséges páciens, aki a front területén kialakult hiányosság megszüntetése miatt kérte a segítséget. A beavatkozás előtt fontos volt pontosan felmérni a donor, illetve a befogadó területet is annak érdekében, hogy kiderüljön, elvégezhető-e a graftok kivétele anélkül, hogy a későbbiekben látszódna hiányosság, másrészt pedig a természetesnek ható eredményért minél pontosabban megállapítani a beültetendő graftok számát. Dávid donor területe tökéletes alapanyagnak bizonyult, így a beavatkozás egy nap alatt, magas graft számmal sikeresen megtörtént.

MŰTÉTI NAPLÓ

>> Kezdés: 8:30 Vége: 17:50, 1 napos beavatkozás
>> Graft: 2277; Hajszál: 5562;  Arány: 2.44 hajszál/graft
>> Beültetett terület: Front + midscalp
>> Eredeti sűrűség: hajvonal 0-8 graft/cm2, front területen 0-40 graft/cm2, midscalp 40-45 graft/cm2
>> Létrehozott sűrűség: Hajvonal 30 graft/cm2, front üres terület kiépítése 45-50 graft/cm2, hajat még tartalmazó, de hiányos területek beültetése: 50-55 graft/cm2
>> Kiegészítő terápia: Az eredeti hajszálak megtartása érdekében PRP-terápia.

ORVOSI KONZULTÁCIÓ

Orvosi konzultáció (kb. 1-1,5 óra): 75 EUR 30.000 Ft

A konzultáció tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- labor eredmények kiértékelése
- a hajas fejbőr kamerás vizsgálata (trichológiai kivizsgálás)
- kezelési terv készítése

HAJBEÜLTETÉS ELŐTT

0. nap

HAJBEÜLTETÉS UTÁN 

1 HÓNAPPAL

HAJBEÜLTETÉS UTÁN

4 HÓNAPPAL

HAJBEÜLTETÉS UTÁN

6 HÓNAPPAL

Sokáig hezitáltam a hajbeültetésen, mert, ha őszinte akarok lennni, nem voltam lenyűgözve az általam ismert klinikák eredményeitől, főleg úgy, hogy volt összehasonlítási alapom számos külföldi DJ eredményeivel, akikről tudtam, hogy átestek már az eljáráson.

Eldöntöttem, ha egyszer belevágok és megcsináltatom a hajam, akkor nem kötök kompromisszumot és a legjobb orvost választom. Örülük, hogy Magyarországon is elérhető már a legmagasabb színvonalú hajbeültetés.

BRICKLAKE

Udvari Dávid
Instagram

Mit tartalmaz a hajbeültetés ára?

Az árak bruttó árak, amik tartalmazzák a hajbeültetés árát, a teljes ellátást, egy PRP kezelést a műtét napján, az otthoni csomagot nyakpárnával, a műtétet követő kontrollvizsgálatokat. További más rejtett költség nem merül fel. 
PRP kezelés a műtét napján.
DHI direkt hajbeültetés DHI implanterekkel a sűrű hajvonal kialakításánál.
Speciális grafttárolás, ami segít megvédeni a graftokat a kivétel és beültetés közti időben.
Trivellini Mamba Nano Long Hair FUE
A műtétet követő összes kontrollvizsgálat 12 hónap után is.

Elérhetőségek

Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
1036 Budapest, Bécsi út 57-61. alacsony földszint (lépcsőn lefelé)
Parkolás: Utcán 3. díjtételű övezet 350Ft/óra, Új Udvar Mélygarázs 450Ft/óra 
Kolosy téri megálló: Busz járatok: 65A, 65, 29, 111, 165
Villamos járatok: 41,17,19
HÉV: Szépvölgyi úti megálló H5-ös hév
Orvosi konzultáció (kb. 1-1,5 óra): 75 EUR 30.000 Ft

A konzultáció tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- labor eredmények kiértékelése
- a hajas fejbőr kamerás vizsgálata (trichológiai kivizsgálás)
- kezelési terv készítése
Ha a lefoglalt időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a helyszínen, kérjük időben jelezze felénk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a lefoglalt időpontját módosítani vagy lemondani, díjmentesen kizárólag az időpontot megelőző 48 órában van lehetősége!
Kapcsolat - contact form

KORSZERŰ HAJBEÜLTETÉSŐL ŐSZINTÉN

TOVÁBB

Demo Slot Slot Server Luar Slot Server Luar Slot Server Thailand slot server jepang slot server malaysia slot server filipina slot server singapore slot server vietnam slot server kamboja Gate of Olympus Slot Demo Daftar Server kamboja Daftar Server thailand Daftar Server myanmar Daftar Server vietnam Daftar Server malaysia Daftar Server filipina Daftar Server jepang Daftar Server singapore Daftar Server spain Daftar Situs taiwan Daftar Situs thailand Daftar Situs malaysia Daftar Situs jepang Daftar Situs swiss Daftar Situs vietnam Daftar Situs singapore Daftar Situs peru Daftar Situs china Daftar Situs hongkong Daftar Server Luar Daftar Server Thailand Sbobet88 Daftar Server thailand Daftar Server jepang Daftar Server myanmar Daftar Server Thailand slot thailand slot server luar Mega Roulette Pragmatic Daftar Server Kamboja Daftar Server Malaysia Akun Pro Myanmar Akun Pro Jepang Akun Pro Rusia Situs Luar Negeri Slot Server Pagcor Slot Princess Gacor Slot Bonanza Slot Server Macau

chevron-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram