Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
0
0.00Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Szakállbeültetés 

FUE (follicular unit excision) módszerrel

A minimál invazív eljárások közül a szakáll kiépítése, hiányának pótlása egyre nagyobb figyelmet kap a férfiak körében. Kisebb hiányok pótlása szakállból szakállba történhet, nagyobb foltok, esetleg teljes kialakításokhoz már hajszálakat használunk.
ORVOSI KONZULTÁCIÓ 
Orvosi konzultáció (kb. 1-1,5 óra): 90 EUR ~35.000 Ft (Áraink 2024.04.01-től érvényesek. 5%-nál nagyobb mértékű EUR árfolyam változásnál áraink módosulnak.)

A konzultáció tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- labor eredmények kiértékelése
- a hajas fejbőr kamerás vizsgálata (trichológiai kivizsgálás)
- kezelési terv készítése
szakállbeültetés
szakáll beültetés

Kisebb hiányok, foltok pótlása

A donor terület általában az állív alatti szakállszálakat tartalmazó terület. A kivétel azonos módon történik, mint a hajátültetések során, vagyis az állív alatti terület érzéstelenítését követően follikuláris egységek (graftok) kerülnek kivételre a Trivellini Tech MAMBA eszköz és annak speciális kialakítású punch fejének segítségével. A graftok beültetés pedig általában előre meggyártott helyekre történik, ezzel is pontosítva a szálak irányát, beültetési szögét és sűrűségét.

Nagyobb hiányok, teljes szakáll kiépítése

A terület nagyságától függően használhatunk szakállszálakat, de hajszálakat tartalmazó follikuláris egységeket is. Ilyen esetben a donor terület a hajas fejbőr ún. safe donor zone, vagyis a biztonságos donor zónája, azonos módon, mint hajbeültetések során. A donor terület érzéstelenítését követően a graftok kivételre kerülnek, szintén a Trivellini Tech MAMBA eszközzel, majd beültetésre kerülnek implanter tollak segítségével a már előre meggyártott helyekre.
szakállbeültetés, beard transplant, Barttransplantation
Szakállbeültetés előtt
szakállbeültetés, beard transplant, Barttransplantation
Szakállbeültetés után 8 hónappal
szakállbeültetés, beard transplant, Barttransplantation
Donorterület műtét előtt
szakállbeültetés, beard transplant, Barttransplantation
Donorterület műtét után 8 hónappal

SZAKÁLLBEÜLTETÉS Gyógyulási idő

A helyes műtéti technika kiválasztásának, a műtét közben alkalmazott PRP-kezelésnek és az arc gyors gyógyuló képességének köszönhetően, már 1-1,5 hét után a donor és beültetett területen a pirosság megszűnik. A természetes gyógyulási folyamatok gyorsak, és a test más szőrszálaihoz képest gyorsabb növekedési ütemet tudnak képviselni a szakállszálak is.

Utókezelés

Az arc kiváló regenerálódó képessége miatt alig kell beszélni szakállbeültetésnél utókezelésről. A páciens fő feladata az első egy hétben a beültetett terület tisztán tartása. Természetesen, ahogy a hajbeültetések során is biztosítjuk az utógondozáshoz szükséges csomagot, úgy a szakállbeültetések során is minden eszközt megkap a páciens, ami a tisztántartáshoz nélkülözhetetlen.

Gyógyulási idő

Az eredmény alakulása hasonló időbesorolással történik, mint a hajbeültetés során, általában 6 hónapnál féleredményről beszélhetünk, és kb. 1-1,5 év szükséges a végeredmény kialakulásához.

szakállbeültetés

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Mi a szakállbeültetés?

A szakállátültetés egy mikrosebészeti eljárás, amely során a páciens fejbőréről származó hajtüszőket, vagy  az állív alatti szakállszálakat helyezünk át a szakáll területére, javítva a szakáll sűrűségét és formáját.

Mennyire fájdalmas a szakállbeültetési műtét?

A szakállátültetés általában minimális fájdalommal jár, mivel lokális érzéstelenítést alkalmaznak. A műtét után enyhe kellemetlenséget tapasztalhatnak a páciensek, de ez általában gyorsan elmúlik.

Mennyi ideig tart a gyógyulási folyamat?

A teljes gyógyulás időtartama változó, de általában néhány nap alatt a legtöbb páciens visszatérhet normál tevékenységeihez. Az első pár napban duzzanat és enyhe kényelmetlenség lehetséges.

Mikor láthatóak a szakállátültetés eredményei?

Az eredmények megjelenése fokozatos. Általában néhány hónap múlva kezdődik a hajnövekedés, de a végső eredmények megjelenéséhez akár egy év is szükséges lehet.

Milyen kockázatokkal jár a szakállátültetés?

Mint minden sebészeti beavatkozás, a szakállátültetés is magában hordoz bizonyos kockázatokat, mint például fertőzés vagy a beültetett hajtüszők nem megfelelő gyógyulása. Fontos, hogy a beavatkozást tapasztalt szakember végezze.

Tudományos referenciák:

Beard Hair Transplantation
Beard and Moustache Reconstruction

SZAKÁLLBEÜLTETÉS ÁR

Az árak bruttó árak. További más rejtett költség nem merül fel. 
Szakállbeültetés ára 1375 EUR, ~550.000 Ft-tól. Az ár kialakítása a terület nagyságától függ. 

Elérhetőségek

Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
1036 Budapest, Bécsi út 57-61. alacsony földszint (lépcsőn lefelé)
Parkolás: Utcán 3. díjtételű övezet 350Ft/óra, Új Udvar Mélygarázs 450Ft/óra 
Kolosy téri megálló: Busz járatok: 65A, 65, 29, 111, 165
Villamos járatok: 41,17,19
HÉV: Szépvölgyi úti megálló H5-ös hév
Orvosi konzultáció (kb. 1-1,5 óra): 90 EUR ~35.000 Ft (Áraink 2024.04.01-től érvényesek. 5%-nál nagyobb mértékű EUR árfolyam változásnál áraink módosulnak.)

A konzultáció tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- labor eredmények kiértékelése
- a hajas fejbőr kamerás vizsgálata (trichológiai kivizsgálás)
- kezelési terv készítése
Ha a lefoglalt időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a helyszínen, kérjük időben jelezze felénk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a lefoglalt időpontját módosítani vagy lemondani, díjmentesen kizárólag az időpontot megelőző 48 órában van lehetősége!
HU contact form
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram