Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
0
0.00Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Munkatársak

DR. MOLNÁR ISTVÁN

Plasztikai sebész
A Semmelweis Egyetem Általános orvostudományi Karán 1996-ban kezdte meg tanulmányait, majd általános sebészetből és plasztikai sebészetből tett szakvizsgát.

Tanulmányait követően a Semmelweis Egyetem I. Számú Sebészeti Klinikájára nyert felvételt, ahol a mai napig is dolgozik. A kezdetektől a rekonstrukciós és plasztikai sebészet volt a fő érdeklődési területe, több mint 10 éve a plasztikai sebészeti profil tagja

Már sebész szakorvosként az ország legnagyobb sebészeti intézetében szerzett tapasztalatot, szakmai hátteret kamatoztatva 2012-ben kezdte meg plasztikai és égés sebészeti képzését, főként a Szent Imre Kórház Plasztikai Sebészeti Részlegén és a Honvéd Kórház Égéssebészeti Osztályán.

Plasztikai sebész szakorvosként fő érdeklődési területe a rekonstrukciós sebészet, valamint az esztétikai sebészet, mint az orvostudomány művészeti ága.

Tagja a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (MPHEST) és a Magyar Sebész Társaságnak (MST).
Társasági tagként számos továbbképzésen, kongresszuson vett részt. Szakmai fejlődésére, ismeretei aktualizálására továbbra is nagy hangsúlyt fektet.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram