Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
+36704081068[email protected]
0
0.00Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

MODERN HAJBEÜLTETÉS

- Világújdonság. Magyarországon elsőként.
- Hajvágás nélkül, nincs szükség a donorterület borotáválására sem.
- A beültetés észrevehetetlen közvetlenül a beavatkozas után.
- Nem kell takarni sem a donor (adó) sem pedig a recipiens (fogadó) területet.
- Dr Soltész Dorina által tökéletesített műtéti technika.

LONG HAIR FUE

HOSSZÚ HAJ ÁTÜLTETÉSE

Vannak élethelyzetek melyekben elkerülhetetlen a diszkréció, így a műtét nyilvánvaló jelei nélkül kell elvégezni a beavatkozást. Ennek egyetlen módja, ha borotválás nélkül, hosszú hajat veszünk ki és hosszú hajat ültetünk vissza.

A Long Hair FUE eljárás az egyik legnagyobb szakmai kihívás, amit világviszonylatban is csak kevesen tudnak elvégezni. 

Borotválás nélkül

A Long Hair FUE eljárásnál sem a donor, sem a befogadó területet nem borotváljuk.

Hosszú haj átültetése

A műtét során hosszú hajat veszünk ki és hosszú hajat ültetünk vissza.

Direkt hajbeültetés

A hosszú hajszálakat tartalmazó graftokat, előzetes helygyártás nélkül ültetjük be.

Hogyan zajlik egy Long Hair FUE beavatkozás?

Az alábbi folyamat egy heg hosszú hajjal történő korrekcióját mutatja be.

Hegek

A sebgyógyulás egy bonyolult, egymásba kapcsolódó és többlépcsős folyamat eredménye. A hegek a gyógyulás során megszilárdulnak, de a végső szilárdság az ép bőr szilárdságának csak a 80%-át éri el. Végeredményben a heg rugalmatlanabb lesz az ép bőrnél, és nem tartalmaz sem szőrtüszőket, sem egyéb bőrfüggelékeket, úgymint verejték- és faggyúmirigyeket, sőt a beidegzésüket is elveszthetik.

Befogadó terület berajzolása

A befogadó terület berajzolásával pontos képet kapunk a szükséges graftok mennyiségéről.

Donorterület kijelölése

A donoterület nagysága a szükséges graftok számától és a terület adottságaitól függ. Pontos tervezéssel elkerülhető, hogy a beavatkozást követően a terület láthatóan ritkább legyen.

Fúrás

A legnagyobb szakértelmet és tapasztalatot igénylő feladat az eljárás során a fúrási szakasz, melyben egy speciális eszközzel a hosszú hajat tartalmazó hajtüsző egységeket körbevágjuk, hogy azok eltávolíthatók legyenek.

Hosszú hajat tartalmazó graftok kivétele

A fúrással párhuzamosan a körbevágott szőrtüsző egységeket, a graftokat, kivesszük a fejbőrből.

Hosszú hajat tartalmazó graftok

A kivett graftokat speciális, kombinált tárolófolyadékban, hűtve tartjuk a beültetésig. A tárolófolyadék megvédi a tüszőket a kiszáradástól, energiával látja el őket, valamint meggátolja a fagyási sérüléseket.

PRP kezelés

A gyorsabb műtéti regeneráció, valamint a graftok túlélési arányának javítása érdekében a befogadó területen PRP kezelést vegzünk. 

Direkt hajbeültetés

A direkt hajbeültetés a graftok speciális implanter tollal  közvetlen fejbőrbe történő implantálását jelenti. Ezzel a módszerrel természetesebb, sűrűbb eredmény érhető el, a  környező meglévő hajtüszők megsértése nélkül.

Eredmény közvetlenül műtétet követően

Az eredmény műtétet követően azonnal látszódik. A beültetett hajszálak egy része kihullik az eljárást követő hónapokban, majd nagyjából hat-kilenc hónappal a beavatkozást követően nőnek ki újra és állandósul a végedermény.

Donorterület a beavatkozást követően

A donorterületen az apró pontszerű sebeken kívül, melyeket a hosszú haj eltakar, nem látszik semmi más nyoma a beavatkozásnak. Ezek az apró sebek pár nap után eltűnnek.

Hajbeültetés árak

Áraink 2023.04.01-től érvényesek*.  A pontos árat a kívánt végeredmény és a kezelési terv határozza meg. Minden hajbeültetés a legkorszerűbb eszközökkel, a legújabb műtéti eljárásokkal készül, természetes, magas sűrűségű, donorterület kímélő, gyorsan gyógyuló. Az eredmény már a 6. hónaptól látható. 
Rendelőnk az alábbi egészségpénztárakkal áll szerződéses kapcsolatban:

Patika Egészségpénztár
Új Pillér Egészségpénztár
Genarali Egészségpénztár
MKB-Pannónia Egészségpénztár
OTP Egészségpénztár

Hajbeültetés 400.000 Ft-tól

BH átültetés 400.000 Ft-tól

Szakállbeültetés 400.000 Ft-tól

Szemöldök beültetés 400.000 Ft-tól


Short hair: 1,8 EUR/graft 720 Ft/graft

P.Shaven: 2,2 EUR/graft 880 Ft/graft

Long Hair:3 EUR/graft 1200 Ft/graftKonzultáció (kb. 1-1,5 óra): 75 EUR 30.000 Ft

Az árak bruttó árak, amik tartalmazzák a műtét összes költségét, a kontroll vizsgálatokat, valamint a 27% ÁFÁ-t. (*5%-nál nagyobb mértékű EUR árfolyam változásnál áraink módosulnak)
Mivel hajbeületetéskor graftokat távolítunk el és graftokat ültetünk vissza, így a műtéti árak is graftban kerülnek meghatározásra. A graft árazással elkerülhetők a graft-hajszál átváltáskor adódó esetleges számtani hibák, így mind az orvos, mind a páciens biztos lehet abban, hogy a tényleges műtéti díj kerül számlázásra.

Elérhetőségek

Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
1036 Budapest, Bécsi út 57-61. alacsony földszint (lépcsőn lefelé)
Parkolás: Utcán 3. díjtételű övezet 350Ft/óra, Új Udvar Mélygarázs 450Ft/óra 
Kolosy téri megálló: Busz járatok: 65A, 65, 29, 111, 165
Villamos járatok: 41,17,19
HÉV: Szépvölgyi úti megálló H5-ös hév
Orvosi konzultáció (kb. 1-1,5 óra): 75 EUR 30.000 Ft

A konzultáció tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- labor eredmények kiértékelése
- a hajas fejbőr kamerás vizsgálata (trichológiai kivizsgálás)
- kezelési terv készítése
Ha a lefoglalt időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a helyszínen, kérjük időben jelezze felénk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a lefoglalt időpontját módosítani vagy lemondani, díjmentesen kizárólag az időpontot megelőző 48 órában van lehetősége!
HU contact form

Demo Slot Slot Server Luar Slot Server Luar Slot Server Thailand slot server jepang slot server malaysia slot server filipina slot server singapore slot server vietnam slot server kamboja Gate of Olympus Slot Demo Daftar Server kamboja Daftar Server thailand Daftar Server myanmar Daftar Server vietnam Daftar Server malaysia Daftar Server filipina Daftar Server jepang Daftar Server singapore Daftar Server spain Daftar Situs taiwan Daftar Situs thailand Daftar Situs malaysia Daftar Situs jepang Daftar Situs swiss Daftar Situs vietnam Daftar Situs singapore Daftar Situs peru Daftar Situs china Daftar Situs hongkong Daftar Server Luar Daftar Server Thailand Sbobet88 Daftar Server thailand Daftar Server jepang Daftar Server myanmar Daftar Server Thailand slot thailand slot server luar Mega Roulette Pragmatic Daftar Server Kamboja Daftar Server Malaysia Akun Pro Myanmar Akun Pro Jepang Akun Pro Rusia Situs Luar Negeri Slot Server Pagcor Slot Princess Gacor Slot Bonanza Slot Server Macau

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram