Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
0
0.00Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

TRICHOSZKÓPIA

A JÖVŐ MOST MÁR A JELEN. MESTERSÉGES INTELLIGENCIA A HAJBEÜLTETÉSBEN!

A TRICHOSZKÓPIA FONTOSSÁGA

Legyen szó hirtelen kialakult hajhullásról, vagy hosszabb ideje fennálló kopaszodási folyamatról, a személyes konzultáció során kihagyhatatlan a trichoszkópos vizsgálat. Segítségével nem csak a hajszálak, de a hajas fejbőr állapotát is fel tudjuk mérni, ami nélkülözhetetlen egy kezelési terv felállításához.

Mivel Rendelőnkben mindig a legmodernebb eszközökkel várjuk Önöket, így Magyarországon egyedülállóan a trichoszkópiai vizsgálat kiegészült egy Mesterséges Intelligencia általi felméréssel is.
A szoftver valós idejű számításokat végez, vagyis a vizsgálat végeztével a páciens és az orvos is kézhez kapja a hajas fejbőr állapotáról szóló elemzést.

Az elemzés konkrét adatokat, kalkulációkat tartalmaz, mint például a terület nagysága, hajszálak mennyisége, minősége, vagy az androgén alopecia súlyossági fokának kiszámítása. A szoftver megvizsgálja, hogy a páciens alkalmas-e hajátültetésre, és hogy hány graft áll rendelkezésre.
ORVOSI KONZULTÁCIÓ 
Orvosi konzultáció (kb. 1-1,5 óra): 75 EUR 30.000 Ft

A konzultáció tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- labor eredmények kiértékelése
- a hajas fejbőr kamerás vizsgálata (trichológiai kivizsgálás)
- kezelési terv készítése

Kényelmes, pontos és nem invazív!

A trichoszkópia nem igényli a páciens előkészítését, ami azt jelenti, hogy nincs szükség borotválásra ahhoz, hogy kalkulálni tudjunk hajbeültetés során. Ez kifejezetten fontos, ha Long Hair FUE-t vagyis hosszú haj átültetését tervezzük.

A kezeléseink hatásosságának ellenőrzése:

A haj állapotának megbízható összehasonlítása csak akkor lehetséges, ha mindkét mérésnél ugyanazt a fejbőr részletet használják. Az innovatív eszközünk lehetővé teszi a trichoszkópiás felvételek helyének ± 1-3 mm pontossággal történő reprodukálását, így lehetővé téve a legpontosabb mérések elvégzését.

Megismételhető, egyszerű és hatékony vizsgálat!

Elérhetőségek

Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
1036 Budapest, Bécsi út 57-61. alacsony földszint (lépcsőn lefelé)
Parkolás: Utcán 3. díjtételű övezet 350Ft/óra, Új Udvar Mélygarázs 450Ft/óra 
Kolosy téri megálló: Busz járatok: 65A, 65, 29, 111, 165
Villamos járatok: 41,17,19
HÉV: Szépvölgyi úti megálló H5-ös hév
Orvosi konzultáció (kb. 1-1,5 óra): 75 EUR 30.000 Ft

A konzultáció tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- labor eredmények kiértékelése
- a hajas fejbőr kamerás vizsgálata (trichológiai kivizsgálás)
- kezelési terv készítése
Ha a lefoglalt időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a helyszínen, kérjük időben jelezze felénk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a lefoglalt időpontját módosítani vagy lemondani, díjmentesen kizárólag az időpontot megelőző 48 órában van lehetősége!
HU contact form
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram