Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
0
0.00Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

TRICHOSZKÓPIA

A JÖVŐ MOST MÁR A JELEN. MESTERSÉGES INTELLIGENCIA A HAJBEÜLTETÉSBEN!

A TRICHOSZKÓPIA FONTOSSÁGA

Legyen szó hirtelen kialakult hajhullásról, vagy hosszabb ideje fennálló kopaszodási folyamatról, a személyes konzultáció során kihagyhatatlan a trichoszkópos vizsgálat. Segítségével nem csak a hajszálak, de a hajas fejbőr állapotát is fel tudjuk mérni, ami nélkülözhetetlen egy kezelési terv felállításához.

Mivel Rendelőnkben mindig a legmodernebb eszközökkel várjuk Önöket, így Magyarországon egyedülállóan a trichoszkópiai vizsgálat kiegészült egy Mesterséges Intelligencia általi felméréssel is.
A szoftver valós idejű számításokat végez, vagyis a vizsgálat végeztével a páciens és az orvos is kézhez kapja a hajas fejbőr állapotáról szóló elemzést.

Az elemzés konkrét adatokat, kalkulációkat tartalmaz, mint például a terület nagysága, hajszálak mennyisége, minősége, vagy az androgén alopecia súlyossági fokának kiszámítása. A szoftver megvizsgálja, hogy a páciens alkalmas-e hajátültetésre, és hogy hány graft áll rendelkezésre.
ORVOSI KONZULTÁCIÓ 
Orvosi konzultáció (kb. 1-1,5 óra): 90 EUR ~35.000 Ft (Áraink 2024.04.01-től érvényesek. 5%-nál nagyobb mértékű EUR árfolyam változásnál áraink módosulnak.)

A konzultáció tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- labor eredmények kiértékelése
- a hajas fejbőr kamerás vizsgálata (trichológiai kivizsgálás)
- kezelési terv készítése

Kényelmes, pontos és nem invazív!

A trichoszkópia nem igényli a páciens előkészítését, ami azt jelenti, hogy nincs szükség borotválásra ahhoz, hogy kalkulálni tudjunk hajbeültetés során. Ez kifejezetten fontos, ha Long Hair FUE-t vagyis hosszú haj átültetését tervezzük.

A kezeléseink hatásosságának ellenőrzése:

A haj állapotának megbízható összehasonlítása csak akkor lehetséges, ha mindkét mérésnél ugyanazt a fejbőr részletet használják. Az innovatív eszközünk lehetővé teszi a trichoszkópiás felvételek helyének ± 1-3 mm pontossággal történő reprodukálását, így lehetővé téve a legpontosabb mérések elvégzését.

Megismételhető, egyszerű és hatékony vizsgálat!

Elérhetőségek

Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
1036 Budapest, Bécsi út 57-61. alacsony földszint (lépcsőn lefelé)
Parkolás: Utcán 3. díjtételű övezet 350Ft/óra, Új Udvar Mélygarázs 450Ft/óra 
Kolosy téri megálló: Busz járatok: 65A, 65, 29, 111, 165
Villamos járatok: 41,17,19
HÉV: Szépvölgyi úti megálló H5-ös hév
Kedves Pácienseink!

Rendelésünk 2024. június 20 és júlis 2 között szünetel!  A megkeresésekre július 2-tól tudnk válaszolni!

Megértésüket köszönjük!

Dr. Soltész Dorina
Dear Patients!

We are closed from the 20th of June to the 2nd of July, 2024. We will be able to answer your requests from the 2nd of July.

Thank you for your understanding!

Dr. Dorina Soltesz
Orvosi konzultáció (kb. 1-1,5 óra): 90 EUR ~35.000 Ft (Áraink 2024.04.01-től érvényesek. 5%-nál nagyobb mértékű EUR árfolyam változásnál áraink módosulnak.)

A konzultáció tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- labor eredmények kiértékelése
- a hajas fejbőr kamerás vizsgálata (trichológiai kivizsgálás)
- kezelési terv készítése
Ha a lefoglalt időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a helyszínen, kérjük időben jelezze felénk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a lefoglalt időpontját módosítani vagy lemondani, díjmentesen kizárólag az időpontot megelőző 48 órában van lehetősége!
HU contact form
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram