HAJBEÜLTETÉS

A FUE hajbeültetésről röviden
A FUE hajbeültetés (follicular unit excision) sokkal kevésbé invazív alternatívája a hagyományos csíkkivételen alapuló műtéteknek. Nincs szikehasználat, nincsenek kapcsok, varratok, ezért a FUE hajbeültetésre pontosabb "eljárásként", mint "műtétként" hivatkozni.
A FUE egy olyan módszer, mellyel az egyes tüszők egységei, a graftok, egyesével vannak eltávolítva a donor területről, 0.8-0.9 mm-nél kisebb méretű körkéssel. Ezzel a technikával akár 2000 graft is kinyerhető egy nap alatt, a donor terület borotválásával vagy egyes esetekben anélkül is. A kifogástalan FUE-eredmények kizárólag tökéletes műtéti technikával, a szükséges graftok biztonságos kinyerésével, tárolásával és implantálásával, valamint regeneratív kezelés alkalmazásával érhetők el. 
ORVOSI KONZULTÁCIÓ 
Orvosi konzultáció (kb. 1-1,5 óra): 75 EUR 30.000 Ft

A konzultáció tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- labor eredmények kiértékelése
- a hajas fejbőr kamerás vizsgálata (trichológiai kivizsgálás)
- kezelési terv készítése
- Egy műtét után tökéletes végeredmény.
- Nincs szükség mikropigmentációra, hajtetoválásra.
- Nincs szükség a már beültetett terület újabb “sűrítő” műtétjére.
- Orvosi mikrosebészeti beavatkozás magas színvonalon, a donorterület károsodása nélkül.
A KORSZERŰ HAJBEÜLTETÉSRŐL ŐSZINTÉNNEM MINDEN ESETBEN A HAJBEÜLTETÉS A LEGJOBB MEGOLDÁS

TRIVELLINI TECH LONG HAIR FUE

Büszkeséggel tölt el, hogy Magyarországon 2019-ben elsőként kezdtem dolgozni azzal a Dr. Roberto Trivellini által kifejlesztett MAMBA eszközzel, amit azóta már megismert a világ és elterjedt hajbeültetési eszköznek számít. Használata egyszerű, ám a gyakorlatlan orvosokat könnyen megzavarja a sokféle beállítás lehetősége. Külön öröm számomra, amikor külföldi kollégáimat taníthatom a gép használatára.
A Trivellini Tech MAMBA rendszere egy egyedülálló, forradalmi eszköz. A készülék több beállítással és azok végtelen számú kombinációjával segíti a haj minőségi átültetését, legyen az akár göndör haj, ami az eddigi FUE módszerek ellenjavallata volt. 
A MAMBA jelentős segítséget nyújt műtét közben, segítve a műtéti eljárást azzal, hogy képes számolni, azonban ez nem  a kivett graftok számát jelenti, hanem a fúrófej indulását. Ez azt jelenti, hogy nem csak akkor számol, amikor a graftot vágjuk körbe, hanem amikor tisztítjuk, vagy a szívófunkcióját használjuk. Így a kivétel végén a kijelzőn látható szám nem a kivett graftok mennyiségét tükrözi, viszont segít a műtéti terv és idő betartásában.

Nemzetközi sajtómegjelenés: hair-loss.com

DHI HAJBEÜLTETÉS

A DHI vagy más néven Direct Hair Implant a kivett graftok beültetésének egy technikája, melynek lényege, hogy a graftokat a kivételt követően, egy a normál hajbeültetéshez is használt implanterhez hasonló, de speciálisan kiképzett implanter tollal azonnal, előzetes helygyártás nélkül implantáljuk a fejbőrbe. Lényegében nem beszélhetünk külön FUE és DHI beültetésről, mert a kettő nem ugyanazt jelenti. A FUE a kivétel módja, a DHI technika pedig a kivett graftok visszaültetéséhez használt technikát jelenti.
A DHI hajbeületés előnyei: Természetesebb, finomabb, sűrűbb, hajvonal alakítható ki DHI implanterekkel.
A DHI hajbeültetés hátrányai: Költségesebb, mint a normál hajbeültetés. A DHI implantereket nem lehet újra felhasználni, így minden műtétet új implanterekkel végezzük.
KORSZERŰ
FUE
TECHNIKÁK
DHI
DIREKT HAJ IMPLANTÁLÁS
SHAVEN FUE HAJBEÜLTETÉS 
A tradicionális FUE technikánál teljes borotválást végzünk a műtét napján. Az eljárás előnye, hogy nagyobb mennyiségű graft ültethető át, sűrűbb haj alakítható ki, valamint a műtéti idő rövidebb.
PARTIALLY-SHAVEN FUE HAJBEÜLTETÉS
A partially-shaven, tehát részben borotvált FUE technikánál a beültetés hosszú hajba történik. A donorterületet úgy alakítjuk ki, hogy a borotvált terület a megmaradó hajjal eltakarható legyen. 
LONG HAIR FUE HAJBEÜLTETÉS
A long hair FUE, vagy celebrity hair transplant eljárásnál sem a donorterületet, sem a befogadóterületet nem borotváljuk. Hosszú hajat veszünk ki és hosszú hajat ültetünk be.

A FUE HAJBEÜLTETÉS ELŐNYEI

- Bár a FUE eljárás sem hegmentes, azonban a korszerű hajbeültetési technikáknak köszönhetően rövid haj esetén sem marad látható nyoma a beültetésnek.
- A donor terület, ahonnan a graftok kerülnek eltávolításra, a kezelés után 7-10 nappal látható nyom nélkül regenerálódik
- A FUE hajbeültetés természetes megjelenést eredményez
- A beültetés mindig egyénre szabva történik, a természetes haj dőlésszöge és iránya figyelembe vételével, így a végeredmény természetes megjelenést garantál.
- Nincs fájdalom az eljárás alatt és után sem, így hazatérhet közvetlenül hajbeültetés után

Hajbeültetés árak

Áraink 2023.04.01-től érvényesek*.  A pontos árat a kívánt végeredmény és a kezelési terv határozza meg. Minden hajbeültetés a legkorszerűbb eszközökkel, a legújabb műtéti eljárásokkal készül, természetes, magas sűrűségű, donorterület kímélő, gyorsan gyógyuló. Az eredmény már a 6. hónaptól látható. 
Rendelőnk az alábbi egészségpénztárakkal áll szerződéses kapcsolatban:

Patika Egészségpénztár
Új Pillér Egészségpénztár
Genarali Egészségpénztár
MKB-Pannónia Egészségpénztár
OTP Egészségpénztár

Hajbeültetés 400.000 Ft-tól

BH átültetés 400.000 Ft-tól

Szakállbeültetés 400.000 Ft-tól

Szemöldök beültetés 400.000 Ft-tól


Short hair: 1,8 EUR/graft 720 Ft/graft

P.Shaven: 2,2 EUR/graft 880 Ft/graft

Long Hair:3 EUR/graft 1200 Ft/graftKonzultáció (kb. 1-1,5 óra): 75 EUR 30.000 Ft

Az árak bruttó árak, amik tartalmazzák a műtét összes költségét, a kontroll vizsgálatokat, valamint a 27% ÁFÁ-t. (*5%-nál nagyobb mértékű EUR árfolyam változásnál áraink módosulnak)
Mivel hajbeületetéskor graftokat távolítunk el és graftokat ültetünk vissza, így a műtéti árak is graftban kerülnek meghatározásra. A graft árazással elkerülhetők a graft-hajszál átváltáskor adódó esetleges számtani hibák, így mind az orvos, mind a páciens biztos lehet abban, hogy a tényleges műtéti díj kerül számlázásra.

Mit tartalmaz a hajbeültetés ára?

Az árak bruttó árak, amik tartalmazzák a hajbeültetés árát, a teljes ellátást, egy PRP kezelést a műtét napján, az otthoni csomagot nyakpárnával, a műtétet követő kontrollvizsgálatokat. További más rejtett költség nem merül fel. 
PRP kezelés a műtét napján.
DHI direkt hajbeültetés DHI implanterekkel a sűrű hajvonal kialakításánál.
Speciális grafttárolás, ami segít megvédeni a graftokat a kivétel és beültetés közti időben.
Trivellini Mamba Nano Long Hair FUE
A műtétet követő összes kontrollvizsgálat 12 hónap után is.

Elérhetőségek

Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
1036 Budapest, Bécsi út 57-61. alacsony földszint (lépcsőn lefelé)
Parkolás: Utcán 3. díjtételű övezet 350Ft/óra, Új Udvar Mélygarázs 450Ft/óra 
Kolosy téri megálló: Busz járatok: 65A, 65, 29, 111, 165
Villamos járatok: 41,17,19
HÉV: Szépvölgyi úti megálló H5-ös hév
Orvosi konzultáció (kb. 1-1,5 óra): 75 EUR 30.000 Ft

A konzultáció tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- labor eredmények kiértékelése
- a hajas fejbőr kamerás vizsgálata (trichológiai kivizsgálás)
- kezelési terv készítése
Ha a lefoglalt időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a helyszínen, kérjük időben jelezze felénk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a lefoglalt időpontját módosítani vagy lemondani, díjmentesen kizárólag az időpontot megelőző 48 órában van lehetősége!
HU contact form

Demo Slot Slot Server Luar Slot Server Luar Slot Server Thailand slot server jepang slot server malaysia slot server filipina slot server singapore slot server vietnam slot server kamboja Gate of Olympus Slot Demo Daftar Server kamboja Daftar Server thailand Daftar Server myanmar Daftar Server vietnam Daftar Server malaysia Daftar Server filipina Daftar Server jepang Daftar Server singapore Daftar Server spain Daftar Situs taiwan Daftar Situs thailand Daftar Situs malaysia Daftar Situs jepang Daftar Situs swiss Daftar Situs vietnam Daftar Situs singapore Daftar Situs peru Daftar Situs china Daftar Situs hongkong Daftar Server Luar Daftar Server Thailand Sbobet88 Daftar Server thailand Daftar Server jepang Daftar Server myanmar Daftar Server Thailand slot thailand slot server luar Mega Roulette Pragmatic Daftar Server Kamboja Daftar Server Malaysia Akun Pro Myanmar Akun Pro Jepang Akun Pro Rusia Situs Luar Negeri Slot Server Pagcor Slot Princess Gacor Slot Bonanza Slot Server Macau

chevron-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram