Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
0
0.00Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

HAJBEÜLTETÉS

A FUE hajbeültetésről röviden
A FUE hajbeültetés (follicular unit excision) sokkal kevésbé invazív alternatívája a hagyományos csíkkivételen alapuló műtéteknek. Nincs szikehasználat, nincsenek kapcsok, varratok, ezért a FUE hajbeültetésre pontosabb "eljárásként", mint "műtétként" hivatkozni.
A FUE egy olyan módszer, mellyel az egyes tüszők egységei, a graftok, egyesével vannak eltávolítva a donor területről, 0.8-0.9 mm-nél kisebb méretű körkéssel. Ezzel a technikával akár 2000 graft is kinyerhető egy nap alatt, a donor terület borotválásával vagy egyes esetekben anélkül is. A kifogástalan FUE-eredmények kizárólag tökéletes műtéti technikával, a szükséges graftok biztonságos kinyerésével, tárolásával és implantálásával, valamint regeneratív kezelés alkalmazásával érhetők el. 
ORVOSI KONZULTÁCIÓ 
Orvosi konzultáció (kb. 1-1,5 óra): 75 EUR 30.000 Ft

A konzultáció tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- labor eredmények kiértékelése
- a hajas fejbőr kamerás vizsgálata (trichológiai kivizsgálás)
- kezelési terv készítése
- Egy műtét után tökéletes végeredmény.
- Nincs szükség mikropigmentációra, hajtetoválásra.
- Nincs szükség a már beültetett terület újabb “sűrítő” műtétjére.
- Orvosi mikrosebészeti beavatkozás magas színvonalon, a donorterület károsodása nélkül.
A KORSZERŰ HAJBEÜLTETÉSRŐL ŐSZINTÉNNEM MINDEN ESETBEN A HAJBEÜLTETÉS A LEGJOBB MEGOLDÁS

TRIVELLINI TECH LONG HAIR FUE

Büszkeséggel tölt el, hogy Magyarországon 2019-ben elsőként kezdtem dolgozni azzal a Dr. Roberto Trivellini által kifejlesztett MAMBA eszközzel, amit azóta már megismert a világ és elterjedt hajbeültetési eszköznek számít. Használata egyszerű, ám a gyakorlatlan orvosokat könnyen megzavarja a sokféle beállítás lehetősége. Külön öröm számomra, amikor külföldi kollégáimat taníthatom a gép használatára.
A Trivellini Tech MAMBA rendszere egy egyedülálló, forradalmi eszköz. A készülék több beállítással és azok végtelen számú kombinációjával segíti a haj minőségi átültetését, legyen az akár göndör haj, ami az eddigi FUE módszerek ellenjavallata volt. 
A MAMBA jelentős segítséget nyújt műtét közben, segítve a műtéti eljárást azzal, hogy képes számolni, azonban ez nem  a kivett graftok számát jelenti, hanem a fúrófej indulását. Ez azt jelenti, hogy nem csak akkor számol, amikor a graftot vágjuk körbe, hanem amikor tisztítjuk, vagy a szívófunkcióját használjuk. Így a kivétel végén a kijelzőn látható szám nem a kivett graftok mennyiségét tükrözi, viszont segít a műtéti terv és idő betartásában.

Nemzetközi sajtómegjelenés: hair-loss.com

DHI HAJBEÜLTETÉS

A DHI vagy más néven Direct Hair Implant a kivett graftok beültetésének egy technikája, melynek lényege, hogy a graftokat a kivételt követően, egy a normál hajbeültetéshez is használt implanterhez hasonló, de speciálisan kiképzett implanter tollal azonnal, előzetes helygyártás nélkül implantáljuk a fejbőrbe. Lényegében nem beszélhetünk külön FUE és DHI beültetésről, mert a kettő nem ugyanazt jelenti. A FUE a kivétel módja, a DHI technika pedig a kivett graftok visszaültetéséhez használt technikát jelenti.
A DHI hajbeületés előnyei: Természetesebb, finomabb, sűrűbb, hajvonal alakítható ki DHI implanterekkel.
A DHI hajbeültetés hátrányai: Költségesebb, mint a normál hajbeültetés. A DHI implantereket nem lehet újra felhasználni, így minden műtétet új implanterekkel végezzük.
KORSZERŰ
FUE
TECHNIKÁK
DHI
DIREKT HAJ IMPLANTÁLÁS
SHAVEN FUE HAJBEÜLTETÉS 
A tradicionális FUE technikánál teljes borotválást végzünk a műtét napján. Az eljárás előnye, hogy nagyobb mennyiségű graft ültethető át, sűrűbb haj alakítható ki, valamint a műtéti idő rövidebb.
PARTIALLY-SHAVEN FUE HAJBEÜLTETÉS
A partially-shaven, tehát részben borotvált FUE technikánál a beültetés hosszú hajba történik. A donorterületet úgy alakítjuk ki, hogy a borotvált terület a megmaradó hajjal eltakarható legyen. 
LONG HAIR FUE HAJBEÜLTETÉS
A long hair FUE, vagy celebrity hair transplant eljárásnál sem a donorterületet, sem a befogadóterületet nem borotváljuk. Hosszú hajat veszünk ki és hosszú hajat ültetünk be.

A FUE HAJBEÜLTETÉS ELŐNYEI

- Bár a FUE eljárás sem hegmentes, azonban a korszerű hajbeültetési technikáknak köszönhetően rövid haj esetén sem marad látható nyoma a beültetésnek.
- A donor terület, ahonnan a graftok kerülnek eltávolításra, a kezelés után 7-10 nappal látható nyom nélkül regenerálódik
- A FUE hajbeültetés természetes megjelenést eredményez
- A beültetés mindig egyénre szabva történik, a természetes haj dőlésszöge és iránya figyelembe vételével, így a végeredmény természetes megjelenést garantál.
- Nincs fájdalom az eljárás alatt és után sem, így hazatérhet közvetlenül hajbeültetés után

Hajbeültetés árak

Áraink 2023.04.01-től érvényesek*.  A pontos árat a kívánt végeredmény és a kezelési terv határozza meg. Minden hajbeültetés a legkorszerűbb eszközökkel, a legújabb műtéti eljárásokkal készül, természetes, magas sűrűségű, donorterület kímélő, gyorsan gyógyuló. Az eredmény már a 6. hónaptól látható. 
Rendelőnk az alábbi egészségpénztárakkal áll szerződéses kapcsolatban:

Patika Egészségpénztár
Új Pillér Egészségpénztár
Genarali Egészségpénztár
MKB-Pannónia Egészségpénztár
OTP Egészségpénztár

Hajbeültetés 400.000 Ft-tól

BH átültetés 400.000 Ft-tól

Szakállbeültetés 400.000 Ft-tól

Szemöldök beültetés 400.000 Ft-tól


Short hair: 1,8 EUR/graft 720 Ft/graft

P.Shaven: 2,2 EUR/graft 880 Ft/graft

Long Hair:3 EUR/graft 1200 Ft/graftKonzultáció (kb. 1-1,5 óra): 75 EUR 30.000 Ft

Az árak bruttó árak, amik tartalmazzák a műtét összes költségét, a kontroll vizsgálatokat, valamint a 27% ÁFÁ-t. (*5%-nál nagyobb mértékű EUR árfolyam változásnál áraink módosulnak)
Mivel hajbeületetéskor graftokat távolítunk el és graftokat ültetünk vissza, így a műtéti árak is graftban kerülnek meghatározásra. A graft árazással elkerülhetők a graft-hajszál átváltáskor adódó esetleges számtani hibák, így mind az orvos, mind a páciens biztos lehet abban, hogy a tényleges műtéti díj kerül számlázásra.

Mit tartalmaz a hajbeültetés ára?

Az árak bruttó árak, amik tartalmazzák a hajbeültetés árát, a teljes ellátást, egy PRP kezelést a műtét napján, az otthoni csomagot nyakpárnával, a műtétet követő kontrollvizsgálatokat. További más rejtett költség nem merül fel. 
PRP kezelés a műtét napján.
DHI direkt hajbeültetés DHI implanterekkel a sűrű hajvonal kialakításánál.
Speciális grafttárolás, ami segít megvédeni a graftokat a kivétel és beültetés közti időben.
Trivellini Mamba Nano Long Hair FUE
A műtétet követő összes kontrollvizsgálat 12 hónap után is.

Elérhetőségek

Rendelési idő: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
1036 Budapest, Bécsi út 57-61. alacsony földszint (lépcsőn lefelé)
Parkolás: Utcán 3. díjtételű övezet 350Ft/óra, Új Udvar Mélygarázs 450Ft/óra 
Kolosy téri megálló: Busz járatok: 65A, 65, 29, 111, 165
Villamos járatok: 41,17,19
HÉV: Szépvölgyi úti megálló H5-ös hév
Orvosi konzultáció (kb. 1-1,5 óra): 75 EUR 30.000 Ft

A konzultáció tartalmazza:
- általános orvosi vizsgálat
- egészségügyi állapot felmérése
- labor eredmények kiértékelése
- a hajas fejbőr kamerás vizsgálata (trichológiai kivizsgálás)
- kezelési terv készítése
Ha a lefoglalt időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a helyszínen, kérjük időben jelezze felénk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a lefoglalt időpontját módosítani vagy lemondani, díjmentesen kizárólag az időpontot megelőző 48 órában van lehetősége!
HU contact form
chevron-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram